Monday, August 31, 2015

July & August Favorites.


Τέλη καλοκαιριού και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα προϊόντα που αγάπησα περισσότερο τον Ιούλιο αλλά και τον Αύγουστο. Όσοι και όσες καταφέρατε να ξεφύγετε για λίγο το καλοκαίρι να ξέρετε ότι σας ζηλεύω, αλλά έστω και αργά ευελπιστώ ότι όλο και κάπου θα ξεφύγω και εγώ τον Σεπτέμβρη. Φτάνει όμως με τα όνειρα των διακοπών και της παραλίας και ας συνεχίσουμε με θέματα που σχετίζονται πιο πολύ με την ομορφιά! 


Θα ξεκινήσω με το θέμα «μαλλιά» μιας και είναι αυτό που με ταλαιπώρησε περισσότερο το καλοκαίρι. Τα μαλλιά μου έχουν γίνει πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα από τις βαφές και τον ήλιο οπότε όλο το καλοκαίρι δοκίμαζα συνεχώς καινούργια προϊόντα για να βρω τα καταλληλότερα για τα μαλλιά μου. Η BC Bonacure CC cream της Schwarzkopf Professional είναι μια καινούργια ανακάλυψη την οποία αγάπησα αμέσως γιατί μου αφήνει τα μαλλιά πολύ μαλακά χωρίς να τα βαραίνει καθόλου, και έτσι μπορώ να την συνδυάζω και με λαδάκι  για περισσότερη ενυδάτωση. Το ότι επίσης είναι και θερμοπροστατευτική κρέμα την βάζει ήδη από τώρα στα αγαπημένα προϊόντα του φθινοπώρου και του χειμώνα μιας και χρησιμοποιώ συχνά πιστολάκι εκείνους τους μήνες. Άλλο ένα αγαπημένο προϊόν μαλλιών το οποίο ανακάλυψα ξανά πρόσφατα είναι το Garnier Fructis Goodbye Damage Serum. Το είχα δοκιμάσει πριν 2 χρόνια αλλά τότε δεν μου άρεσε καθόλου γιατί ήταν πολύ βαρύ για τα μαλλιά μου, φέτος το καλοκαίρι το αγόρασα ξανά γιατί έβλεπα πως ένα απλό λαδάκι μαλλιών δεν ήταν αρκετό για να μαλακώσει τις άκρες των μαλλιών μου. Το συγκεκριμένο δεν είναι ακριβώς ορός αλλά ένα πολύ συμπυκνωμένο λάδι το οποίο βοηθά πολύ με τις ξηρές άκρες, οπότε αν και εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα σας συνιστώ να το δοκιμάσετε, είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει.

Συνεχίζω με τα προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία είναι λίγα και καλά, μιας και τις περισσότερες φορές δεν φόραγα καθόλου μακιγιάζ αφού η ζέστη ήταν ανυπόφορη, αλλά όταν επέλεγα να βαφτώ χρησιμοποιούσα αυτά τα λίγα και ήμουν αρκετά ευχαριστημένη. Για βάση χρησιμοποιούσα μια αρκετά καλυπτική πούδρα την Mac Studio Fix η οποία είναι ματ και έχει την κάλυψη ενός υγρού foundation, και για bronzer μια καινούργια ανακάλυψη για φέτος το καλοκαίρι την L’Oreal Glambronze La Terra στην απόχρωση 01 Portofino. Σας έχω αναφέρει ότι το αγαπημένο μου bronzer είναι η Sephora Sol De Rio αλλά είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη για μένα τώρα το καλοκαίρι ενώ η Glambronze είναι κάπως πιο σκουρόχρωμη και έχει μια πιο θερμή απόχρωση με πορτοκαλί τόνους οπότε είναι τέλεια για τους καλοκαιρινούς μήνες.


Για το μακιγιάζ των ματιών φορούσα μόνο μια κρεμώδη σκιά από τον Korres την Volcanic Minerals Twist Eyeshadow στην απόχρωση Golden Bronze, μια μπρονζέ απόχρωση με χρυσούς υποτόνους και αρκετά χρυσά shimmers, δηλαδή ότι πρέπει για το καλοκαίρι, επίσης αντέχει πολύ στη ζεστή και διαρκεί για ώρες. Όσο για μάσκαρα, χρησιμοποιούσα μια από τις αγαπημένες μου ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, την Essence Get Big Lashes Waterproof, η οποία μου δίνει σούπερ μακριές και γυριστές βλεφαρίδες που κρατάνε όλη μέρα, και αν θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη μάσκαρα, έχω γράψει ένα ολοκληρωμένο review εδώ.

Όσον αφορά τα νύχια φέτος αποφάσισα να απέχω από τα κοραλί και κόκκινα, και τα έβαφα με μανό σε λευκές αποχρώσεις. Δύο αγαπημένες μου είναι από την LOreal η Chantilly Lace, ένα opaque λευκό που δείχνει τέλειο σε μαυρισμένες επιδερμίδες, και η Lemon Meringue μια λεμονί απόχρωση που όμως δείχνει αρκετά λευκή. Και οι δυο αυτές αποχρώσεις είναι από την σειρά Color Riche Le Blancs, η οποία έχει φοβερές λεύκες και παστέλ αποχρώσεις.


Για το τέλος άφησα το καλοκαιρινό μου άρωμα, κάθε καλοκαίρι μου αρέσει να επιλέγω ένα διαφορετικό άρωμα για να έχω πάντα διαφορετικές αναμνήσεις, μιας και συνδέω τα αρώματα με διαφορετικές περιόδους της ζωής μου. Φέτος αποφάσισα να μην διαλέξω ένα φρουτώδες άρωμα όπως κάνω σχεδόν κάθε φορά και πήγα για κάτι διαφορετικό, το Fijian Water Lotus από τα The Body Shop το οποίο είναι λίγο πιο βαρύ και με νότες λουλουδιών, επίσης έχει μια φρεσκάδα η οποία μου θυμίζει θαλασσινό νερό. 


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, δηλαδή για όλο το καλοκαίρι. Αφήστε μου στα comments ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα για το καλοκαίρι!

11 comments:

  1. Την κρέμα της Schwarzkopf θα την δοκιμάσω γιατι έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ξηρές άκρες. Από λαδάκια ε΄χω δοκιμάσει αυτό από την elvive και δεν έχω ενθουσιαστεί οπότε ίσως δώσω μια ευκαιρία στο garnier.
    Καλό φθινόπωρο δεν λέμε ακόμα και σου εύχομαι να καταφέρεις να αποδράσεις λιγάκι τον Σεπτέμβρη!

    http://eleonority.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αααα σ'ευχαριστω πολύ, μακάρι!! Γενικα ολα τα λαδακια μαλλιων της Garnier μου αρεσουν πολυ, της Loreal οχι και τοσο.

      Delete
  2. Ένα σοκ το έπαθα που δεν είδα κοραλί βερνίκια και κραγιόν! Διαπίστωσα ότι κι εγώ φέτος δε φόρεσα καθόλου πορτοκαλί κραγιόν που τα 2-3 τελευταία καλοκαίρια φορούσα σαν τρελή! Εντάξει, έχω αρχίσει να ανησυχώ... χαχαχα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σοκ δε λες τίποτα, μάλλον γερνάω γι'αυτο χαχαχαχα!

      Delete
  3. Οι επιλογές σου είναι η μία καλύτερη από τη άλλη! Το serum της Fructis έχει κάτσει ιδανικά στις ξηρές μας άκρες και μυρίζει υπέροχα, αλλά πρέπει να δοκιμάσουμε και την κρεμούλα από Schwarzkopf τώρα! Οι twist eyeshadows είναι συνήθως και η δική μας επιλογή όταν δεν θέλουμε πολλά πολλά λόγω ζέστης. xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Ολη η σειρά Goodbye Damage της Garnier μυρίζει σαν ενα φρουτένιο όνειρο! Η CC cream ειναι φοβερη γιατι προστετευει και απο την θερμοτητα οποτε για πριν το πιστολακι ειναι φοβερη.

      Delete
  4. Έχουμε πολλά κοινά αγαπημένα!! Και για την πούδρα της MAC δεν έχω λόγια! Το προϊόν της Schwarzkopf πρέπει να είναι πολύ καλό, δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά εμπιστεύομαι το brand, έχει πολύ καλά προϊόντα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι που έχουμε κοινά αγαπημένα! Η CC cream ειναι πράγματι πολυ καλή, είναι πολύ ανάλαφρη στα μαλλιά αλλά νιώθεις ότι κάνει δουλειά.

      Delete
  5. Άκουσα γι' αυτό το άρωμα από TBS μόλις χτες και το διαβάζω κι από σένα τώρα! Πρέπει να μυρίζει ονειρεμένα :) Εν τω μεταξύ, σου έχω ξαναπει, δεν ξέρω πως το κάνεις κάθε φορά και τα αγαπημένα σου είναι τόσο πολύχρωμα και με φωτεινά χρώματα! Χαζεύω για ώρα την αρχική φωτογραφία του post!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστω πολύ! Να'ναι καλά το photoshop που με βοηθάει με την ένταση των χρωμάτων :) Αλλά είδα βελτίωση απο τότε που κατάφερα να μάθω κάπως την καμερα και απο τότε που άλλαξα φωτισμό. Μακάρι να με βοηθούσε και λίγο ο blogger με την ανάλυση γιατί θα έδειχναν ακόμα καλύτερες.

      Delete
  6. Δεν ξέρω γιατί δεν δοκίμασα το L’Oreal Glambronze La Terra..φαίνεται υπέροχο όπως και όλα τα αγαπημένα σου!

    ReplyDelete