Wednesday, December 30, 2015

Best of Beauty 2015 - Top 15.


Τελευταίο post για το 2015 και τι θα άλλο μπορούσε να είναι παρά από το τι προϊόντα ομορφιάς αγάπησα περισσότερο μέσα στο χρόνο, για την ακρίβεια τα 15 αγαπημένα μου προϊόντα για το 2015. Μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα να βρω ποια προϊόντα θα έφταναν στο top 15 γιατί τον περασμένο χρόνο δοκίμασα πολλά και διάφορα προϊόντα ομορφιάς αλλά μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένη με τις επιλογές μου. Τι λέτε λοιπόν πάμε να τα δούμε?


Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze CC Cream
Τα μαλλιά για μένα φέτος είχαν πρωταρχικό ρόλο  μιας και τα ταλαιπώρησα αρκετά με βαφές και styling, αυτή η θερμοποστατευτικη κρέμα με έβγαλε ασπροπρόσωπη καθώς προστάτευε τα μαλλιά μου από το πιστολάκι και τα άφηνε μεταξένια.

Timotei Spray Πυκνότητας
Το συγκεκριμένο σπρέι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν μόλις έκοψα τα μαλλιά μου μιας και χρειαζόντουσαν περισσότερο όγκο. Κάνει φοβερή δουλειά όταν συνδυάζεται με πιστολακι και το αποτέλεσμα κρατάει για ώρες!

Nivea Micellar Νερό Καθαρισμού Sensitive 3 in 1
Ίσως και το καλύτερο micellar καθαριστικό που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ! Δεν ερέθισε ποτέ την επιδερμίδα μου, δεν αφήνει το δέρμα ξηρό αλλά ούτε και λιπαρό, καθαρίζει αποτελεσματικά το μακιγιάζ του προσώπου.


Apivita Scrub Ήπιας Απολέπισης με Βερίκοκο
Από τα καλύτερα απολεπιστικα προσώπου που έχω δοκιμάσει, είναι αποτελεσματικό χωρίς να είναι σκληρό με την επιδερμίδα. Τέλειο προϊόν για κάθε κοπέλα που έχει ευαίσθητο δέρμα και διστάζει να χρησιμοποιήσει απολεπιστικό. 

Apivita Lip Care με Πρόπολη
Ποτέ μου δε περίμενα ότι θα υπάρξει lip balm το οποίο θα κατάφερνε να ξεπεράσει το αγαπημένο μου Liposan Classic, και όμως αυτή η ημέρα ήρθε! Η σύσταση του με κερί μέλισσας είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.


Garnier BB Cream
Αυτή η ΒΒ cream μαζί με το επόμενο προϊόν που θα σας δείξω είναι από τα πιο χρησιμοποιημένα μου προϊόντα μακιγιάζ για φέτος. Ένα προϊόν βάσης τέλειο για κάθε look, από το πρωί μέχρι το βράδυ, πολλές φορές το αναμιγνύω με foundations για να ελαφρύνω τη σύσταση τους.
  
Bourjois 123 Perfect CC Cream
Άλλο ένα από προιον βάσης το οποίο χρησιμοποιήσα πολύ φέτος, το αγαπώ γιατί δίνει ένα απίστευτα όμορφο αποτέλεσμα στο δέρμα, το κάνει να δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό χωρίς να το νιώθω καθόλου βαρύ. Σε συνδυασμό με την BB Cream της Garnier η οποία είναι πιο ματ, κάνουν το τέλειο προϊόν.

Clarins Instant Concealer
Από τα καλύτερα υγρά concealers που έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά ταυτόχρονα και από τα πιο τσιμπημένα,  όμως αξίζει τα λεφτά του. Καλυβει τέλεια τους έντονους μαύρους κύκλους μου και κρατάει για ώρες.


Mac Studio Fix Powder
Ένα προϊόν μακιγιάζ που χιλιοφόρεσα το περασμένο καλοκαίρι! Είναι μια πούδρα που προσφέρει πολύ καλή κάλυψη και δίνει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Δε χρειάστηκε να βάλω στο πρόσωπο μου τίποτε άλλο πέρα από αυτήν και  λίγο concealer

Make Up Forever HD Powder
Η τέλεια πούδρα για να σετάρεις υγρά foundations χωρίς να την νιώθεις καθόλου στο δέρμα σου. Είναι τελείως διάφανη και έτσι δεν αλλοιώνει το  χρώμα του foundation, επίσης βοηθάει πολύ το concealer να κρατήσει για ώρες.

Benefit Gimme Brow
Ένα προϊόν το οποίο άλλαξε τελείως την νοοτροπία μου για τα φρύδια μιας και τις περισσότερες φορές είμαι πολύ τεμπέλα για να ασχοληθώ με αυτά. Λίγο από αυτή την μάσκαρα και αμέσως δείχνουν πιο γεμάτα με ένα φυσικό τρόπο.


Seventeen Matte Blusher - Apple Cider 09
Δεν σας έκρυψα ποτέ την αδυναμία μου για τα ματ ρουζ της Seventeen, και το συγκεκριμένο είναι ίσως το μοναδικό ρουζ που χρησιμοποιώ τους τελευταίους 4 μήνες οπότε πιστεύω ότι αξίζει τη θέση του στα top αγαπημένα προϊόντα της χρονιάς.

Εrre Due Lasting Contour Lip #74
Φέτος ήταν η χρονιά που άρχισα να χρησιμοποιώ μολύβια χειλιών συχνότερα. Το συγκεκριμένο της Erre Due αν και το αγόρασα πρόσφατα, το διάλεξα να είναι στα αγαπημένα μου γιατί η απόχρωση του ταιριάζει με πολλά από τα ροζ κραγιόν της συλλογής μου και έτσι το χρησιμοποιώ συνέχεια.

Seventeen Matte Lipstick #04
Ποτέ μου δεν ήμουν φαν των ματ κραγιόν αλλά φέτος μπορώ να πω πως είχαν την τιμητική τους. Τα ματ κραγιόν της Seventeen ήταν τα πρώτα που δοκίμασα και η συγκεκριμένη απόχρωση έγινε η αγαπημένη μου για φέτος το φθινόπωρο.

Golden Rose Velvet Matte Lipstick #10
Μιας και μιλάμε για ματ κραγιόν, η συγκεκριμένη σειρά  της Golden Rose είναι  απίστευτη και τα βάζω στο ίδιο επίπεδο μαζί με τα ματ κραγιόν της Seventeen. Η συγκεκριμένη απόχρωση έχει γίνει η αγαπημένη μου για πρωινά looks.
  

Αυτά λοιπόν ήταν τα προιόντα που αγάπησα και χρησιμοποίησα περισσότερο μέσα στο 2015. Θέλω να μου πείτε ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα προιόντα ομορφιάς για τη χρονιά που πέρασε, και εμείς θα τα ξαναπούμε με το καινούργιο έτος! 

6 comments:

  1. πολύ ενδιαφέρον το concealer από clarins..τι τιμούλα έχει? και η πούδρα της mac μου άρεσε έτσι που την περιέγραψες! πολύ ωραίες οι επιλογές σου Σοφία.καλή χρονιά και όλα να πάνε όπως επιθυμείς! φιλιά!χχχ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χρονια Πολλα και σ'εσενα! Το concealer αν θυμαμαι καλα ειχε 34 ευρω, το πηρα ακριβως πριν ενα χρονο γι'αυτο και δεν ειμαι πολυ σιγουρη, αλλα απ'οτι θυμαμαι αυτη πρεπει να ειναι η τιμη του.

      Delete
  2. Υπέροχες οι επιλογές σου, Σοφία! Βρήκαμε και πολλά δικά μας αγαπημένα σε αυτό το post, αλλά και πολλά νέα προϊόντα που μπήκαν στη wish list μας. Καλή χρονιά γεμάτη ομορφιές! xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια, να 'στε καλα και να εχετε μια τελεια χρονια!

      Delete
  3. Καλώς σε βρήκα . Την cc cream της bourjois την χρησιμοποιώ αυτό το καιρό.
    www.beautyisallaround6.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Υπέροχα προϊόντα!
    Τα velvet matte από Golden Rose και τα matte της Seventeen είναι φοβερά αγαπημένα μου, καθώς και οι περισσότερες μάσκες από apivita και τα lip care της!

    Φιλάκια,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ReplyDelete