Friday, December 11, 2015

Christmas Gift Guide For Her.


Καθώς τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν πάντα σκεφτόμαστε τι να πάρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. ειδικά εάν το δώρο προορίζεται για μια γυναίκα. Έκατσα λοιπόν και έφτιαξα έναν οδηγό beauty δώρων για γυναίκες που είμαι σίγουρη ότι θα σας βοηθήσει γιατί είναι για όλα τα budget!



1) Στα Sephora θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δώρων, και η Benefit είναι διάσημη για τα Χριστουγεννιάτικα σετάκια της. Το Life of the Party (38€) συγκεντρώνει μερικά από τα best sellers της Benefit σε μια υπέροχη κασετίνα, ένα τέλειο δώρο για κάθε beauty addict!

2) Στα Sephora όμως θα βρείτε και αρκετά πιο οικονομικές λύσεις, εξίσου τέλειες, όπως την παλέτα Wonderful Dreams (11€), η οποία διαθέτει 8 σκιές σε πανέμορφες χειμωνιάτικες αποχρώσεις για διάφορα looks.

3) Προχωράμε στα πολυαγαπημένα μου The Body Shop στα οποία θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία δώρων για όλες τις ηλικίες. Ένα τέλειο σετάκι για το σώμα είναι το Shea Festive Picks (25.5€) το οποίο περιέχει ένα αφρόλουτρο, ένα μίνι body butter και body scrub αλλά και ένα σαπούνι. Προσωπικά λατρεύω τη σειρά Shea αλλά το ίδιο σετάκι μπορείτε να το βρείτε και σε Strawberry, Coconut και πολλά άλλα.

4) Στα The Body Shop θα βρείτε επίσης και skincare sets, τα οποία θεωρώ ένα τέλειο δώρο για γυναίκες και μεγαλύτερων ηλικιών. Η Vitamin E είναι η best seller skincare σειρά των The Body Shop, και στο σετάκι Vitamin E Skincare Collection (31€) θα βρείτε ένα oil serum και μια ενυδατική ημέρας σε full size καθώς και ένα μίνι cream cleanser.

5) Τέλος στα The Body Shop θα βρείτε και δωράκια για χαμηλότερα budget τα οποία είναι εξίσου πανέμορφα, όπως τα σετάκια Treats (9€) τα οποία θα τα βρείτε σε όλες τους τις σειρές όπως Coconut, StrawberryMoringa κ.α. Αλλά και στις αρωματικές τους σειρές όπως White Musk, Japanese Cherry Blossom και Italian Summer Fig (10€).

6) Εάν είστε φαν του natural, στα Fresh Line θα βρείτε τέλειες προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα δώρα όπως τα premium σετ περιποίησης σώματος, πλούσια σε αιθέρια έλαια και βοτανικά εκχυλίσματα. Ξεχώρισα το σετ Ορφέας & Ευρυδίκη (25€) γιατί είναι η πρώτη σειρά που δοκίμασα από Fresh Line όταν πήγαινα ακόμα σχολείο. Η μυρωδιά της βανίλιας σε συνδυασμό με την κανέλα και τον γλυκάνισο την κάνουν τέλεια για τα Χριστούγεννα!

7) Επίσης στα Fresh Line θα βρείτε και τέλεια σέτ με πιο φρουτώδεις μυρωδιές! Στο σετ Λιχουδιές Mojito (27€) θα βρείτε σε full size το αφρόλουτρο και γαλάκτωμα Mojito, ένα μίνι Body splash Καλυψώ, ένα Σταφύλι απολεπιστικό Sorbet, το βανίλια lip balm και τη βανίλια κρέμα χεριών, καθώς και ένα σαπούνι Πάρις & Ελένη. Προσωπικά η σειρά Mojito είναι μια από τις αγαπημένες μου από Fresh Line!

8) Οι επιλογές όμως δε τελειώνουν εδώ, μιας και θα βρείτε τέλειες Χριστουγεννιάτικες προτάσεις για δώρα και στα φαρμακεία! Ο Korres έχει τέλεια skincare σετάκια, και αυτό με την Άγριο Τριαντάφυλλο Μάσκα Ύπνου και δώρο τον όρο σε full size (16€) είναι μια τέλεια πρόταση για κάθε γυναίκα.

9) Τέλος η Caudalie είναι επίσης μια εταιρεία στην οποία μπορείτε να βρείτε πανέμορφα σετάκια δώρου, όπως το Fresh Fragrance Set Rose de Vigne (19€), το οποίο περιλαμβάνει το άρωμα , ένα μίνι αφρόλουτρο και μια κρέμα χεριών. Η αρωματική σειρά Vigne της Caudalie είναι μια από τις πιο διάσημες παγκοσμίως.


Ελπίζω αυτός ο οδηγός να σας βοήθησε να πάρετε κάποιες ιδέες για το τι να χαρίσετε στις γυναίκες που βρίσκονται στη ζωή σας, όπως τη φίλη σας , τη μητέρα, την αδελφή σας η κάποιο άλλο συγγενικό σας πρόσωπο. Θέλω να μου πείτε ποιο δώρο ξεχωρίσατε εσείς και ποιο θα θέλατε να κάνουν δώρο σε εσάς!    

8 comments:

  1. Ξεχώρισα τις πρώτες δύο προτάσεις δώρων!Πολύ χρήσιμο ποστ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστω! Χαιρομαι πολυ που το βρηκες χρησιμο.

      Delete
  2. Πολύ όμορφες οι επιλογές σου. Αγαπημένη είναι η 3 και η 6 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωωωω η 3 ειναι κ η δικη μου αγαπημενη!

      Delete
  3. Εγώ για να πω την αλήθεια τα σετάκια της Too Faced λιγουρευόμουν αλλά έγιναν ανάρπαστα! Τώρα περιμένω τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Essence για το highlighter :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λατρευω την Too Faced, αλλα αυτος ηταν κ ο λογος που δεν τα εβαλα στη λιστα γιατι μεχρι να κανω το post ειμουν σιγουρη οτι θα ειχαν γινει sold out!

      Delete
  4. πολύ ωραίες οι προτάσεις σου Σοφία, εγώ αγαπώ τα σετ δώρων από the body shop αλλά ευτυχώς οι πιο πολλές εταιρείες δημιουργούν εορταστικά σετ. καλές γιορτές να έχουμε. xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλες γιορτες να εχεις, σ'ευχαριστω πολυ!!

      Delete