Saturday, May 14, 2016

Glowbox - The Fresh Line Edition


Μιας και είμαι σ’ ένα Fresh Line vibe τελευταία είπα σε αυτό το post να σας μιλήσω για  το ολοκαίνουργιο Glowbox για τον Μάιο-Ιούνιο το οποίο είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη Fresh Line. Δε ξέρω πόσες από εσάς γνωρίζεται για το Glowbox, αλλά θα σας πω ότι πρόκειται για ένα συνδρομητικό κουτί ομορφιάς το οποίο βγαίνει κάθε 2 μήνες, και κάθε χρόνο τέτοιο μήνα βγάζουν ένα special edition κουτάκι αφιερωμένο στη Fresh Line το οποίο περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα της εταιρείας. Το είχα αγοράσει και πέρσι και επειδή είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένη είπα να το αγοράσω ξανά και φέτος. Λοιπόν τι λέτε, να δούμε τι περιέχει?


Τα προϊόντα που θα βρείτε στο κουτί είναι:

  • Φιστίκι & Αμύγδαλο Αφρόλουτρο 100 ml
  • Φιστίκι & Αμύγδαλο Γαλάκτωμα Σώματος 100 ml
  • Κλειω Απαλό Σαμπουάν 75 ml
  • Ερατώ Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης 50 ml
  • Κάρδαμο & Λευκό Τσάι Χειρποίητο Σαπούνι 120 gr
  • Ηρα Φαινόμενον Διορθωτικός Ορός Προσώπου 15 ml
  • Θεραπεία Χειλιών SPF15 Καρύδα


Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα παρά μόνο το γαλάκτωμα σώματος με Φιστίκι και Αμύγδαλο το οποίο έχει μια φοβερή μυρωδιά, πολύ ζεστή και σχεδόν σοκολατένια που μένει για ώρες στο σώμα και με μια λεπτόρρευστη υφή την οποία συνήθως όλες προτιμάμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Το κουτάκι μπορείτε ακόμα να το βρείτε στο site του Glowbox εδώ, και κοστίζει 24 ευρώ χωρίς τα ταχυδρομικά έξοδα.


Και αν είστε λάτρης της Fresh Line σαν και εμένα μην ξεχνάτε ότι μέχρι και τις 18 Μαΐου τρέχει ένας διαγωνισμός στη σελίδα του Carousel Coral στο Facebook εδώ, όπου μια τυχερή θα κερδίσει ένα σετ Φιστίκι και Αμύγδαλο!

10 comments:

  1. Φανταστικό κουτάκι! Η σειρά με το φιστίκι μυρίζει απίστευτα :) Να το χαρείς!!

    ReplyDelete
  2. Πρέπει να μυρίζουν όλα υπέροχα!Να τα χαρείς!

    ReplyDelete
  3. Υπέροχο κουτάκι, να το χαρείς! Το σαμπουάν Cleo κάνει πολύ καλή δουλειά!

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το δοκιμασα ηδη και μπορω να πω οτι κανει φοβερη δουλεια στο να καθαριζει πολυ καλα, ενιωθα το κεφαλι μου 10 φορες πιο ελαφρυ απο αλλα σαμπουαν.

      Delete
  4. φυστικι αμυγδαλο <3 πρέπει να πάω να το μυρισω από κοντά αυτο! δε γίνεται :)

    ReplyDelete
  5. Φανταστικό κουτάκι! Η Fresh Line δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ για να είμαι ειλικρινής! Περισσότερο απ' όλα νομίζω με ενθουσίασαν το serum για τα μαλλιά και ο ορός προσώπου. Να τα χαρείς όλα! Μαρτίνα από http://martinakappa.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Γεμάτο το κουτάκι, νομίζω συμφέρει πολύ!!

    ReplyDelete
  7. Τελειο το κουτακι, το πηρα και εγω. Η Fresh Line ειναι εγγύηση!!!

    ReplyDelete
  8. Υπέροχο κουτάκι και πολύ όμορφο post! Περιμένουμε κάθε Καλοκαίρι πως και πως τη συνεργασία Glowbox - Fresh Line. Τι μυρωδιές! Να τα χαρείς όλα! xoxo

    ReplyDelete