Friday, July 10, 2015

June Favorites.


Αν και γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση αυτό τον καιρό και για να ελαφρύνω κάπως και την δική μου, αποφάσισα να ασχοληθώ με το blogging και ανεβάσω, έστω και καθυστερημένα, τα αγαπημένα του προηγούμενου μήνα. Τι λέτε, πάμε να δούμε μαζί ποια ήταν τα προϊόντα που αγάπησα περισσότερο τον Ιούνιο? 


Το πιο σημαντικό προϊόν για το καλοκαίρι είναι το αντηλιακό προσώπου, το οποίο και δεν παραλείπω ποτέ. Γενικά πάντα έχω πρόβλημα να βρω ένα αντηλιακό προσώπου που δεν θα μου φράζει τους πόρους, φέτος είπα να δοκιμάσω την Korres αντηλιακή κρέμα προσώπου με γιαούρτι SPF30 και με ενθουσίασε πολύ για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν μου φράζει τους πόρους και δεύτερον για την ενυδατική της σύνθεση, αν και έχω λιπαρή επιδερμίδα απεχθάνομαι τα στεγνά αντηλιακά, και το συγκεκριμένο λόγω του γιαουρτιού προσφέρει μια δροσιά και ενυδάτωση στο δέρμα μου χωρίς να το κάνει λιπαρό.

Από μακιγιάζ, είναι αυτή η εποχή του χρόνου όπου δεν κάνω τον κόπο να βάλω τίποτε άλλο στο πρόσωπο μου παρά λίγο concealer και πούδρα, και για πούδρα πάντα επιλέγω μία που να μου προσφέρει αρκετά καλή κάλυψη όπως την Benefit Hello Flawless Custom Powder Cover-Up. Την συγκεκριμένη την χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια, μου αρέσει πολύ γιατί ενώ δίνει την κάλυψη ενός liquid foundation είναι πολύ ελαφριά και δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα.


Eνα bronzer είναι must προϊόν για μένα κάθε καλοκαίρι, μιας και σπάνια μαυρίζω ειδικά στο πρόσωπο. Έστω και αν δεν φορέσω καθόλου ρουζ, αν δεν βάλω bronzer πάντα νιώθω ότι κάτι λείπει από το πρόσωπο μου, και αυτό που φοράω συνέχεια εδώ και κάποιους μήνες είναι το Sephora Sol De Rio matte bronzing powder, το οποίο αγόρασα πέρσι και δυστηχώς ήταν limited edition.  Συνδυάζω το bronzer με το Seventeen Pearl Blush 04 Hazelnut, το οποίο φοράω πιο πολύ σαν ένα bronze-highlighter αντί για ρουζ. Κάνει το bronzer να δείχνει πιο όμορφο αφού δίνει μια χρυσαφένια λάμψη.


Τέλος δύο προϊόντα μαλλιών τα οποία έχω λιώσει τον τελευταίο καιρό είναι η Leave-in κρέμα για μπούκλες της Sunsilk και ο αφρός για μπούκλες New Wave Curls & Waves της Wella. Όσες έχετε φυσικά σπαστά ή σγουρά μαλλιά καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να βρούμε τα σωστά προϊόντα μαλλιών τα οποία θα βοηθήσουν τις μπούκλες να δείχνουν πιο καλοσχηματισμένες και πάνω απ’ όλα χωρίς φριζάρισμα. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές κρέμες για μπούκλες φθηνές και ακριβές, και να πω την αλήθεια πάνω κάτω όλες κάνουν την ίδια δουλειά αλλά πάντα ένιωθα πώς έλειπε κάτι από τις μπούκλες μου, και μόλις δοκίμασα αυτόν τον αφρό της Wella κατάλαβα πως ένας αφρός ήταν το μυστικό συστατικό. Δεν ξέρω εάν ο συγκεκριμένος είναι πολύ καλός ή ένας οποιοσδήποτε αφρός θα έκανε την ίδια δουλειά, αλλά όταν τον συνδυάζω με την κρέμα βλέπω μεγάλη διαφορά στις μπούκλες των μαλλιών μου, επίσης κρατάνε για δύο μέρες ενώ χωρίς αυτόν την επόμενη μέρα οι μπούκλες έχουν καταστραφεί. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα και τα δύο αυτά προϊόντα, τα οποία μάλιστα κοστίζουν πολύ λίγο σε σχέση με άλλα ακριβότερα κομμωτηρίου. 

Λοιπόν αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον μήνα Ιούνιο. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Γράψε μου στα σχόλια ποια είναι τα δικά σου αγαπημένα!



5 comments:

  1. καλό μήνα :D έχω δοκιμάσει μόνο αυτή την κρέμα από sunsilk! ομολογώ πως έχω σταματήσει να τη χρησιμοποιώ , αν και μου άρεσε στα μαλλιά μου (τα έκανε πιο μαλακά και πιο μύριζαν όμορφα... γιατί σχήμα στις μπούκλες δεν ορκίζομαι ότι έδινε :/) νομίζω μου τα έκανε πιο λιπαρά στη ρίζα :/ ο αφρός φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! θα του ρίξω σίγουρα ματιά. δεν έχω να χάσω κάτι :) φιλιά :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα με τις φυσικες μπουκλες, καποιο προιον που λειτοθργει στις δικες μου μπορει να μην λειτουργει σε αλλες κοπελες. Αυτος ειναι και ο λογος που εδω και χρονια εχω δοκιμασει τοσα πολλα προιοντα για μπουκλές.

      Delete
  2. Πολύ όμορφες καλοκαιρινές επιλογές! Το bronzer των Sephora το αγαπάμε κι εμείς!

    ReplyDelete
  3. Καλό μήνα κοπέλα μου. Καλά έκανες και ετοίμασες καινούριο ποστ. Τόσες μέρες έχουμε όλοι τρελαθεί1 Χρειαζόμαστε κάτι να μας θυμίσει ότι η ζωή συνεχίζεται και τα ποστ σου είναι όαση. Φιλιά

    ReplyDelete
  4. Με τρελαίνει η συσκευασία του bronzer αυτού, ίσως στο έχω πει ξανά! Φιλιά Σοφία μου :)

    ReplyDelete