Wednesday, September 9, 2015

Pharmacy Haul - Apivita, Korres, Frezyderm & Avene.


Καλημέρα everybody! Πριν λίγες μέρες έκανα μια αγορά σ’ ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο γιατί είχα ανάγκη από κάποια καινούργια skincare προϊόντα μιας και τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με το δέρμα μου που σχετίζονται με λιπαρότητα και σπυράκια. Και μιας που δεν έχω κάνει ένα haul post εδώ και αρκετό καιρό σκέφτηκα ότι τώρα είναι μια ωραία ευκαιρία να σας δείξω τι ακριβώς πήρα.

Καταρχάς να σας πω ότι δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο online φαρμακείο από το οποίο παραγγέλνω συστηματικά, απλά ψάχνω να βρω ποιο φαρμακείο έχει φθηνότερα τα συγκεκριμένα προϊόντα που θέλω και έτσι κάνω την παραγγελία μου, αυτή τη φορά διάλεξα το pharm16. Όπως σας ανέφερα και στην αρχή τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με το δέρμα μου, η λιπαρότητα έγινε ανυπόφορη και άρχισα να βγάζω κάποια σπυράκια, αν και το να βγάζω σπυράκια είναι κάτι που μου συμβαίνει ανά καιρούς είτε για ορμονικούς λόγους είτε απλά γιατί με πείραξε κάποιο προϊόν, όμως αυτή τη φορά κράτησε αρκετό καιρό. Αν και τις τελευταίες μέρες έχει καθαρίσει κάπως το πρόσωπο μου, δυστυχώς η λιπαρότητα έχει μείνει, έτσι αγόρασα αυτά τα προϊόντα για να είμαι προετοιμασμένη και για το μέλλον. 


Για τον καθαρισμό του προσώπου μου αγόρασα το πολυαγαπημένου μου gel καθαρισμού, Avene Cleanance Gel,  το οποίο εμπιστεύομαι πάνω από 15 χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα! Επίσης πήρα μια καινούργια τονωτική λοσιόν προσώπου να δοκιμάσω, την Korres Ρόδι μιας και μου τελείωσε η Clinique Clarifying Lotion  #2. Αν διαβάζεται το blog μου αρκετό καιρό θα ξέρετε πως χρησιμοποιώ την Clinique #2 εδώ και χρόνια αλλά ήθελα μια αλλαγή μιας και είναι αρκετά δυνατή λόγω του αλκοόλ που περιέχει και δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε όλο μου το πρόσωπο παρά μόνο στο πιγούνι και στο μέτωπο. Ελπίζω αυτή του Κορρέ να με αφήσει ευχαριστημένη.


Επίσης αγόρασα μια ενυδατική προσώπου ειδική για ακνεικά δέρματα, την Frezyderm Ac-Norm Aquatic Cream. Tη συγκεκριμένη δεν σκοπεύω να την χρησιμοποιώ για μεγάλα χρονικά διαστήματα, παρά μόνο για εκείνες τις ημέρες που έχω εμφανίσει σπυράκια, και αυτό γιατί έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα το οποίο αντιδράει σχεδόν σε ότι κρεμώδες προϊόν έχω δοκιμάσει στο παρελθόν το οποίο απευθύνετε σε ακνεικά δέρματα. Πρόσφατα είχα μια κακή εμπειρία με την Effaclar Duo της La Roche Posay το οποίο μου δημιούργησε κυστική ακμή, και για να πω την αλήθεια την κρέμα της Frezyderm την αγόρασα με φόβο αλλά επειδή δεν είναι ακριβώς θεραπευτική αλλά ενυδατική, είπα να τις δώσω μια ευκαιρία. Εξάλλου έχω ήδη βρει την αγαπημένη μου ενυδατική για κάθε μέρα, την κρέμα ενυδάτωσης με άνθη αμυγδαλιάς του Κορρέ, και αν και εσείς έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα όπως και εγώ σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! 


Τώρα θα σας δείξω τα προϊόντα που πήρα όχι για την καθημερινή μου ρουτίνα αλλά πιο πολύ για ειδική εφαρμογή. Καταρχάς επιτέλους πήρα και εγώ το διάσημο Διάλυμα Πρόπολης της Apivita, το οποίο ζαχάρωνα εδώ και χρόνο αλλά πάντα το ανέβαλλα. Μιας και η πρόπολη έχει κάτσει καλά στο πρόσωπο μου στο παρελθόν, σκοπεύω να το χρησιμοποιώ ως θεραπεία τοπικά στα σπυράκια, και ελπίζω να κάνει δουλειά! Επίσης από Apivita αγόρασα και δύο μάσκες, την αγαπημένη μου μάσκα με Πρόπολη για εκείνες τις περιόδους όπου το δέρμα μου έχει έξαρση λιπαρότητας και ακμής αλλά πήρα και την μάσκα με Πορτοκάλι. Δεν έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν την μάσκα με πορτοκάλι, αλλά χρειαζόμουν μια μάσκα που να δίνει λάμψη στο δέρμα για όταν θα νιώθω την επιδερμίδα μου θαμπή τώρα το φθινόπωρο, και η βιταμίνη C πιστεύω πως θα κάνει την καλύτερη δουλειά όσον αφορά τη λάμψη.


Αυτά λοιπόν ήταν τα skincare πραγματάκια που αγόρασα. Θα ήθελα να μου πείτε στα σχόλια εάν έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά τα προϊόντα και ποια ήταν η εμπειρία σας. 

6 comments:

  1. Καλό φθινόπωρο! :)
    Πολύ όμορφες οι αγορές σου!
    Το διάλυμα πρόπολης της Apivita το είχα πέρυσι και έκανε πολύ καλό στα σπυράκια μου.
    Με βοήθησε αρκετά!
    Τις μάσκες τις Apivita, τις αγαπώ! Αυτή με την πρόπολη είναι από τις αγαπημένες μου, όσο για αυτή με το πορτοκάλι δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά θα ήθελα πολύ!
    Όταν την χρησιμοποιήσεις θα ήθελα πολύ να διαβάσω την γνώμη σου για αυτή!

    Πολλά φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστω!! Σιγουρα θα μαθεις την γνωμη μου για την μασκα με πορτοκαλι, εχω την αισθηση οτι θα μου αρεσει πολυ!!

      Delete
  2. Πολύ ωραία πραγματάκια, με γειά σου!!
    Λατρεμένες οι μάσκες της Apivita!! Φιλιά :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματι λατρεμενες, και δυσκολα συγκρινονται με αλλες!

      Delete
  3. Πολυ ωραια πραγματακια να τα χαρεις, αγαπημενη η apivita!

    ReplyDelete
  4. Πολύ ωραίες οι αγορές σου Σοφία μου! Λατρεύω τη μάσκα με πρόπολη της Apivita! Να μας κάνεις review την ενυδατική της Frezyderm και τη λοσιόν του Κορρέ! Φιλιά πολλά :) x

    ReplyDelete