Wednesday, November 4, 2015

October Favorites.


Καλημέρα σε όλους! Μετά από ένα μήνα απουσίας τα αγαπημένα του μήνα ξαναήρθαν, και σε αντίθεση με τον Σεπτέμβρη ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας στον οποίο δοκίμασα αρκετά καινούργια πραγματάκια.  Υπήρξαν προϊόντα που δοκίμασα για πρώτη φορά τα οποία με εξέπληξαν και άλλα τα οποία βρισκόντουσαν στο συρτάρι μου και τα είδα με άλλο μάτι. Πάμε όμως να δούμε μαζί ποια είναι αυτά τα προϊόντα!



Θα αρχίσω με το μοναδικό προϊόν για τα μαλλιά, το Timotei Spray Πυκνότητας με Goji Berry το οποίο πραγματικά με ενθουσίασε! Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τα προϊόντα μαλλιών τα οποία υπόσχονται όγκο, ίσως γιατί παλιότερα είχα μακρύ μαλλί και δεν λειτουργούσαν ή πολύ απλά δεν έκαναν τίποτα γιατί είναι άχρηστα. Εάν με ακολουθείται στο Instagram μάλλον θα γνωρίζεται ότι περίπου πριν ένα μήνα πήρα την απόφαση να κόψω τα μαλλιά μου καρέ, μια απόφαση για την οποία δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή μιας και τώρα τα λατρεύω περισσότερο από πριν. Επειδή τα αφήνω συνέχεια κάτω, γιατί πάντα ήμουν εκείνο το άτομο που λάτρευε τους κότσους, τώρα θέλω να δείχνουν ότι έχουν περισσότερο όγκο οπότε είπα να δοκιμάσω ένα τέτοιο προϊόν, και είχα δει στο σουπερ μάρκετ αυτό της Timotei σε προσφορά οπότε είπα γιατί όχι? Να πω την αλήθεια είχα πολύ χαμηλές προσδοκίες για το συγκεκριμένο, και πρώτη φορά χαίρομαι που είχα τόσο λάθος γιατί κάνει απίστευτη δουλειά. Ψεκάζω περίπου 10 φορές στις ρίζες των μαλλιών μου και μετά τα στεγνώνω με το πιστολάκι και κάπου εκεί νομίζω ότι γίνεται το όλο θαύμα , γιατί μετά τα μαλλιά μου είναι λες και πολλαπλασιάστηκαν επί δύο, φυσικά ο όγκος μειώνεται την επόμενη μέρα αλλά και πάλι βλέπω διαφορά στο μαλλί μου. Εάν ψάχνετε κάτι για όγκο δώστε του μια ευκαιρία, θα εκπλαγείτε!

Για την περιποίηση του προσώπου επίσης έχω ένα και μόνο προϊόν, την μάσκα αναζωογόνησης της Apivita με πορτοκάλι, πρώτη φορά δοκίμαζα την συγκεκριμένη μάσκα και με άφησε πολύ ευχαριστημένη. Μοιάζει αρκετά σε σύσταση με την πολυαγαπημένη μου μάσκα με Ρόδι πάλι από την Apivita, αλλά η συγκεκριμένη με το πορτοκάλι αφήνει μια διαφορετική αίσθηση στο δέρμα. Δεν ενυδατώνει πολύ οπότε δεν την συστήνω σε εκείνες που έχουν κανονικό ή ξηρό δέρμα, αλλά για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες είναι ότι πρέπει. Δίνει μια φρεσκάδα στο δέρμα και είναι αρκετά δροσιστική, έχει μια απίστευτη μυρωδιά πορτοκαλιού, και ακριβώς γι’ αυτό το λόγο μου αρέσει πολύ να την χρησιμοποιώ τα πρωινά. Εαν η μάσκα με ρόδι σας αρέσει είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει και η συγκεκριμένη.


Ένα άρωμα το οποίο λατρεύω αυτό τον καιρό είναι του Korres το Leau De Parfum I. Το έλαβα ως δώρο για την γιορτή μου πριν περίπου ενάμιση μήνα και από τότε το φορώ συνέχεια. Είναι αυτό που έψαχνα εδώ και καιρό, ένα άρωμα που να έχει διάρκεια, να μπορώ να το φορώ κάθε μέρα χωρίς να είναι βαρύ και έντονο  αλλά να έχει μια ζεστασιά για το φθινόπωρο, και η βανίλια είναι αυτή που του δίνει αυτόν τον φθινοπωρινό και χειμερινό χαρακτήρα. Νομίζω ότι μοιάζει αρκετά με το Flowerbomb από Victor & Rolf αλλά νομίζω ότι μου θυμίζει και ένα άλλο άρωμα το οποίο δε μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή, εάν το έχετε μυρίσει ποτέ πείτε μου τι άλλα αρώματα θυμίζει σε εσάς.

Ένα lip balm το οποίο έλιωσα στη κυριολεξία μέσα στον Οκτώβριο είναι της Apivita το Lip Care με Πρόπολη. Πάντα ήμουν hardcore λάτρης του κλασσικού μπλε Liposan, ποτέ δε πίστευα ότι θα έβρισκα ένα lip balm το οποίο θα μου άρεσε εξίσου το ίδιο και ίσως περισσότερο αλλά ήρθε αυτή η μέρα! Το συγκεκριμένο έσωσε τα χείλη μου μέσα στον Οκτώβριο , πέρασα μια γρίπη και έσκασε όλη η περιοχή γύρω από τα χείλη αλλά και γύρω από τη μύτη. Το χρησιμοποιούσα και εγώ δε ξέρω πόσες φορές μέσα στην ημέρα και έκανε φοβερή δουλειά, όχι μόνο στα χείλη αλλά και στη μύτη, ναι έβαζα lip balm γύρω από τη μύτη μου αλλά δε με νοιάζει διότι λειτούργησε απίστευτα καλά, μάλλον λογω του ότι περιέχει κερί μέλισσας. Εαν πρέπει να δοκιμάσετε μόνο ένα lip care της Apivita διαλέξτε αυτό!


Δυο κραγιόν είναι αυτά που έκλεψαν περισσότερο την καρδιά τον περασμένο μήνα, πρώτο είναι το καινούργιο μου απόκτημα από Mac το Nippon το οποίο είναι από την καινούργια τους σειρά Cremesheen Pearl. Τα συγκεκριμένα κραγιόν είναι glossy με λίγα shimmers αλλά με πολύ καλή απόδοση, θα έλεγα ότι είναι μια μίξη μεταξύ Cremesheen και Lustre υφής. Το Nippon είναι κοραλι χρώμα με λίγο ροζ, τέλειο για καθημερινό look κάθε εποχή του χρόνου. Δεύτερο κραγιόν είναι ένα που κυριολεκτικά ξέθαψα από το συρτάρι μου, ένα για το οποίο δε πίστευα ποτέ ότι θα υπήρχε στιγμή που θα το έβαζα στα αγαπημένα του μήνα γιατί πολύ απλά δεν μου άρεσε, το Seventeen Matte Lipstick 04. Δε ξέρω τι έπαθα αλλά το τελευταίο καιρό θέλω να φοράω κραγιόν τα οποία θα είναι πιο εμφανή στα χείλια μου, ενώ πάντα μου άρεσαν τα απαλά χρώματα όπως ελαφριά ροζάκια και ροδακινί, τώρα όμως νιώθω ότι δεν μου αρκούν, οπότε ξέθαψα το συγκεκριμένο της Seventeen και εδώ και 2 εβδομάδες το έχω λιώσει. Είναι ένα μουντό ροζ με έντονη χρωματική απόδοση μιας και είναι ματ, τέλεια απόχρωση για το φθινόπωρο και το ότι είναι ματ το κάνει να δείχνει ακόμα πιο ωραίο  στα χείλη. Μου αρέσει τόσο που χθές κιόλας πήγα και αγόρασα ένα lip liner για να το συνδυάζω και αυτό είναι κάτι που δεν το κάνω  σχεδόν ποτέ, το Seventeen Super Smooth Waterproof Lip Liner στην απόχρωση 07 Light Cranberry το οποίο ταιριάζει τέλεια με την απόχρωση του κραγιόν, εαν έχετε και εσείς το 04 σας προτείνω να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο μολύβι.

Τελευταίο αγαπημένο είναι ένα ρουζάκι της Seventeen το Natural Matte Blusher 09 Apple Cider, το οποίο ακριβώς όπως και με το κραγιόν της Seventeen δεν το συμπαθούσα και πολύ γιατί νόμιζα ότι δεν μου ταίριαζε, έχει έντονο χρώμα και πάντα έδειχνε υπερβολικό πάνω μου. Με τον καιρό έμαθα ο λόγος που έδειχνε λάθος είναι ότι το τοποθετούσα στο λάθος μέρος των ζυγωματικών μου, συγκεκριμένα στα μήλα, αλλά δείχνει καλύτερο όταν το βάζω από το κέντρο των ζυγωματικών και προς τα πάνω. Η απόχρωση του είναι σαν ένα ελαφρύ σάπιο μήλο, αρκετά φθινοπωρινή θα έλεγα, επίσης έχει μια βουτυρένια ματ υφή με αρκετά έντονη χρωματική απόδοση όπως όλα τα ματ ρουζ της Seventeen τα οποία υπερλατρεύω και ελπίζω κάποια στιγμή στη ζωή μου να τα αποκτήσω όλα! Εδώ σας έχω και μια φωτό με swatches αλλά δυστυχώς εκείνο του ρούζ είναι τελείως άκυρο, δείχνει ροδακινί αντί για ροζ όσες προσπάθειες και να έκανα πάντα.

αριστερα-δεξια: Seventeen Apple Cider 09, Seventeen Matte Lipstick 04, Mac Nippon


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον μήνα Οκτώβριο. Εάν έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά περιμένω τη γνώμη σας, όπως επίσης να μου πείτε ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα για τον μήνα που πέρασε.

9 comments:

  1. Πολυ ωραια τα αγαπημενα σου!!! Φιλια!!!

    ReplyDelete
  2. Πωπω τι ομορφα ολα +_+, εχει τελεια ρουζακια η seventeen εχω απο την σειρα pearl το hazelnut και το λατρευωωωω και ηθελα να παω να παρω ενα απο τα ματ τους , αυτο φαινεται υπεροχο!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγω το εχω το Hazelnut απο την pearl σειρα, το φοραω τους καλοκαιρινους μηνες ως ρουζ και highlighter σ'ενα! Να τα δοκιμασεις τα ματ γιατι ειναι φοβερα, εγω εχω 3 αποχρωσεις και θελω και αλλες!

      Delete
  3. Τόσο καλό το spray από Timotei;; Δε σου φέρνει φαγούρα φαντάζομαι, γιατί από ότι θυμάμαι έχεις αρκετά ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής! Το lip balm της Apivita μου αρέσει κι εμένα κι ας μην είμαι φαν των lip balms. Πρέπει να το μυρίσω το άρωμα του Κορρέ, μου άρεσε πολύ από την περιγραφή σου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματι εχω ευαισθησια με οτι βαζω στις ριζες των μαλλιων μου αλλα το συγκεκριμενο ποτε δε μου προκαλεσε φαγουρα και μου εκανε εντυπωση!

      Delete
    2. Τέλεια Σοφάκι! Έχω και εγώ ευαισθησία, οπότε σίγουρα θα το έχω κατά νου! ;)

      Delete
  4. Πολύ ενδιαφέροντα τα αγαπημένα σου!
    Θέλω πολύ να μυρίσω το συγκεκριμένο άρωμα...

    Φιλιά πολλά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  5. Το σπρέι της timotei το αγόρασα κι εγώ αφού είδα το ποστ σου, και μου αρέσει πολύ!

    ReplyDelete