Friday, January 29, 2016

Empties #9



Καλημέρα σε όλους! Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο αυτό θα είναι ένα post με άδειες συσκευασίες και αυτή τη φορά προσπάθησα να περιορίσω κάπως τη ποσότητα ώστε να μην βγει τεράστιο. Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να χρησιμοποιώ περισσότερο τα προϊόντα που έχω εδώ και αρκετό καιρό στο ντουλάπι μου ώστε να μου τελειώσουν, γι’ αυτό και στο μέλλον τα empties posts θα είναι αρκετά. 




Θα αρχίσω πρώτα με τα προϊόντα μαλλιών. Τελείωσα 2 dry shampoo, το ένα είναι της Klorane, το οποίο είχα εδώ και αρκετό καιρό και να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε γιατί άφηνε πολλά ασπράδια στα μαλλιά τα οποία ήταν εμφανή για πολλές ώρες και έδειχνε λες και είχα ξηροδερμία, επίσης ήταν υπερβολικά ακριβό. Το δεύτερο dry shampoo είναι της Batiste Brunette, το οποίο επειδή προορίζεται για καστανές και είχε κάποιο χρώμα μέσα δεν άφηνε ασπρίλες. Γενικά μου αρέσουν τα dry shampoo της Batiste γιατί είναι αποτελεσματικά και φθηνά, ειδικά τώρα που τα μαλλιά μου είναι κοντά κυριολεκτικά με σώνουν γιατί τους δίνει μια ζωντάνια.

Συνεχίζω με άλλο ένα προϊόν για τα μαλλιά, ένα θερμοπροστατευτικό σπρέι το Hot Liss της L'oreal, το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ, και μέχρι τώρα ίσως να είναι το μόνο θερμοπροστατευτικό σπρέι που χρησιμοποιώ μέχρι τέλους. Θα το ξαναγόραζα αλλά επειδή μετά από αυτό δοκίμασα πάλι από την L’Oréal το Elnett και θεωρώ πως είναι ακόμα καλύτερο από το Hot Liss.


Τώρα πάμε σε προϊόντα περιποίησης προσώπου. Έχω να σας δείξω δυο νεράκια micellaire που τελείωσα και δεν μου άρεσαν καθόλου. Πρώτο είναι το Bioderma Sebium Η2Ο, το οποίο αν και όταν το είχα πρωτοδοκιμάσει πριν ένα χρόνο σε μίνι συσκευασία μου άρεσε αρκετά, όταν μετά το αγόρασα στη μεγάλη συσκευασία και το χρησιμοποιούσα για καιρό μου ερέθισε πολύ το δέρμα και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχα προβλήματα. Το δεύτερο νεράκι που χρησιμοποίησα είναι το πολύ διάσημο της Garnier, το οποίο δεν μου άρεσε γιατί άφηνε με κολλώδη υφή στο δέρμα μου η οποία δεν έφευγε παρά μόνο εάν το έπλενα. Κατά την γνώμη μου δεν μπορεί να συγκριθεί με το Sensitive της Nivea, με το οποίο δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.


Συνεχίζω με μερικές μάσκες που δοκίμασα. Δυο της Apivita, η μία με Ροζ Άργυλο που δεν μου άρεσε καθόλου γιατί για κάποιο λόγο μου ερέθιζε το δέρμα και μου προκαλούσε φαγούρα. Ενώ η δεύτερη που δοκίμασα με Αλόη τη λάτρεψα! Είναι απίστευτα απαλή με το δέρμα και αρκετά δροσιστική, σε μένα που αρκετές φορές το δέρμα μου έχει ευαισθησίες λόγω του καιρού αυτή η μάσκα με έσωνε, θα την αγοράσω σίγουρα σε full συσκευασία.

Άλλη μια μάσκα που δοκίμασα ήταν μια μάσκα για τα μάτια με ρόδι από Sephora, βασικά ήταν eye pads τα οποία είναι πανεύκολα στη χρήση και πολύ αναζωογονητικά. Δυστυχώς είναι τσιμπημένη η τιμή τους για κάτι που είναι μιας χρήσης, αλλά εάν τα βρω σε έκπτωση μπορεί και να τα ξαναπάρω. 

Τελείωσα και μια ενυδατική προσώπου του Κορρέ με Άνθη Αμυγδαλιάς για την οποία σας έχω ξαναμιλήσει σε προηγούμενο empties post εδώ. Είναι μια πολύ καλή ενυδατική ειδικά εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, δεν ξέρω εάν θα την ξαναγοράσω στο μέλλον γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικές κάθε φορά αλλά σίγουρα είναι μια πολύ καλή κρέμα.


Από προϊόντα μακιγιάζ τελείωσα 2 μάσκαρες για τις οποίες σας έχω μιλήσει στο blog αρκετές φορές και έχω κάνει ξεχωριστά reviews, για την Essence Get Big Lashes Waterproof εδώ, και για την Sephora Lash Plumper εδώ.  Επίσης τελείωσα και το Maybelline Fit Me concealer, το οποίο είχα εδώ και καιρό και ήθελα να το τελειώσω. Αν και έχει μια πολύ ωραία υφή, το αποτέλεσμα του δεν με ικανοποίησε μιας και δεν κάλυβε όσο θα ήθελα τους μαύρους κύκλους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο  review που είχα γράψει για τα concealers μου εδώ.

Μια πούδρα που κατάφερα να τελειώσω ήταν η Essence All About Matt, σε compact μορφή. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με τη συγκεκριμένη πούδρα, η υφή της δεν ήταν όση απαλή θα ήθελα να είναι αλλά έκανε την δουλειά της, μπορώ να πώ όμως ότι μου άρεσε περισσότερο από την Rimmel Stay Matte.

Για το τέλος άφησα ένα body mist, το Vineyard Peach από τα The Body Shop, το οποίο είχα τελειώσει από το φθινόπωρο αλλά είχα ξεχάσει να το συμπεριλάβω στο προηγούμενο empties post. Ότι και να πω για το πώς μυρίζε τοι συγκεκριμένο body mist θα είναι λίγο, έχει την πιο ρεαλιστική μυρωδιά ροδάκινου που έχω μυρίσει ποτέ, πολλές φορές καλύτερη και από πραγματικά ροδάκινα τα οποία δεν μυρίζουν πάντα τόσο έντονα και φρέσκα. Είναι ένα άρωμα που σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση, και ταιριάζει πολύ τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.


Αυτές λοιπόν ήταν όλες οι άδειες συσκευασίες που κατάφερα να μαζέψω τους τελευταιους μήνες. Πείτε μου, εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια απο αυτά τα προιόντα και ποια είναι η γνώμη σας?




6 comments:

  1. Για τη μάσκα με ροζ άργιλο θα συμφωνήσω, για κάποιο λόγο κι εμένα μου προκαλούσε φαγούρα.. Και τα body mists από body shop τα λατρεύω, όλα έχουν τέλειες μυρωδιές!! Έχω σε δειγματάκι το almond blossom του Κορρε και ανυπομονώ να το δοκιμάσω! Πολύ ωραίο empties post! πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστω!! Και εγω που νομιζα οτι μονο σ'εμενα προκαλουσε αντιδραση αυτη η μασκα, μιας και δεν εχω διαβασει τιποτε αρνητικο εως τωρα σε reviews.

      Delete
  2. Οι μάσκες της Apivita είναι οι καλύτερες! Εγώ δεν έχω ευαίσθητο δέρμα και τις έχω δοκιμάσει όλες και ειναι εξαιρετικές! Είναι πολύ χρήσιμα τα Empties posts, γιατί βλέπεις μια ολοκληρωμένη άποψη για ένα προιόν αφού χρησιμοποιήθηκε. :)
    Γιώτα
    pinkdaisyloves.blogspot.com.cy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστω πολυ Γιωτα, και εμενα τα empties posts ειναι απο τα αγαπημενα μου για τον ιδιο λογο.

      Delete
  3. Πολύ ωραίο post! Είναι στη wish list μου τα περισσότερα από αυτά που έδειξες.

    ReplyDelete