Thursday, March 30, 2017

Disappointing products.


Μετά από αρκετό καιρό επιτέλους επιστρέφω με ένα νέου είδους post!  Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα αφιερώσει αποκλειστικά ένα post σε προϊόντα που με απογοήτευσαν και αυτό γιατί προτιμούσα να σας τα δείχνω στα empties, αλλά υπάρχουν και προϊόντα τα οποία δεν φτάνουν ποτέ στα empties γιατί πολύ απλά με απογοήτευσαν για διάφορους λόγους οπότε τα άφηνα εκτός και σπάνια τα έδειχνα. Εδώ και αρκετό καιρό μάζεψα κάποια προϊόντα τα οποία δεν μου άρεσαν και αποφάσισα να τους αφιερώσω ένα post.


Aderma Sensifluid Cleansing Micellar Lotion
Όταν αγόρασα το συγκεκριμένο γαλάκτωμα καθαρισμού ήμουν πολύ ενθουσιασμένη γιατί ήταν το πρώτο micellar γαλάκτωμα που δοκίμαζα το οποίο μάλιστα απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες, όλα αυτά όμως μέχρι να το δοκιμάσω γιατί με το που το έβαλα στο πρόσωπο μου και άρχισα να το δουλεύω για να αφαιρέσω το μακιγιάζ ήταν λες και είχε πάρει το πρόσωπο μου φωτιά, και αυτό το κάψιμο κράτησε για αρκετή ώρα ακόμα και όταν το είχα αφαιρέσει με σαπούνι. Το λυπήθηκα και το δοκίμασα κάνα δυο φορές ακόμη αλλά δεν άντεχα με τίποτα το κάψιμο οπότε το παράτησα. Είναι πολύ απογοητευτικό όταν αγοράζεις ένα προϊόν το οποίο απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες να έχει αυτό το αποτέλεσμα.


Rimmel Good To Glow Highlighter
Το συγκεκριμένο υγρό highlighter μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον όταν το είχε πάρει το μάτι μου στο site του Feelunique όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει πριν από αρκετό καιρό, και μιας και ήταν αρκετά φθηνό είπα να το παραγγείλω. Τότε ήταν καλοκαίρι και σκέφτηκα τι καλύτερο από ένα υγρό μπεζ highlighter για όταν θα είμαι μαυρισμένη, αλλά η απογοήτευση ήρθε όταν το δοκίμασα και ήταν λες και δεν είχα βάλει απολύτως τίποτα στα ζυγωματικά μου, με το που το άπλωνα εξαφανιζόταν ως δια μαγείας.


Bourjois Air Mat Foundation
Αν ακολουθείτε το blog μου για αρκετό καιρό θα γνωρίζετε ήδη πως έχω δοκιμάσει πολλά foundations από Bourjois και είχα μείνει αρκετά ικανοποιημένη από αυτά, το συγκεκριμένο όμως με απογοήτευσε πολύ. Θα αρχίσω με την απόχρωση, πάντα αγόραζα την 02 Vanilla στα Bourjois foundations η συγκεκριμένη όμως δεν έχει καμία σχέση με τη Vanilla που έπαιρνα στα άλλα, είναι τόσο κίτρινη που έδειχνα λες και είχα ίκτερο, πιο κίτρινη και από τα NC των Mac foundations (εάν ξέρετε από Mac foundations θα με καταλάβετε). Και συνεχίζω με την σύσταση του η οποία είναι υπερβολικά πηχτή και δεν απλώνεται εύκολα, οπότε φανταστείτε πως μπορεί να δείχνει ένα πολύ πηχτό και κίτρινο foundation σε ένα πρόσωπο.


Apivita Bee Radiant Illuminating Cream – Light Texture
Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αγόρασα τη συγκεκριμένη ενυδατική, στην αρχή την κρατούσα γιατί είναι ακριβή και πραγματικά λυπόμουν να την πετάξω, μετά την κρατούσα γιατί ήθελα να κάνω ένα post με προϊόντα που με απογοήτευσαν οπότε έμεινε για αρκετό καιρό στο συρτάρι. Ο ένας και μοναδικός λόγος που με απογοήτευσε πολύ η συγκεκριμένη ενυδατική είναι λόγω της υφής της, όταν την άπλωνα στο δέρμα άφηνε παντού άσπρα κομματάκια, έμοιαζαν σαν κομμάτια από κιμωλία, κάτι που με εκνεύρισε  γιατί από μια ακριβή κρέμα περίμενα περισσότερα, έχω δοκιμάσει ενυδατικές από φαρμακευτικές εταιρείες με καλύτερη υφή στη μισή τιμή από τη συγκεκριμένη της Apivita, οπότε αυτή η κρέμα is a no-no for me.


L’oreal Pure Clay Glow Mask
Μια μάσκα προσώπου που την αγόρασα μόνο και μόνο γιατί είχε γίνει ντόρος με τις συγκεκριμένες clay masks όταν είχαν κυκλοφορήσει, είπα να δοκιμάσω αυτή που είναι για λάμψη γιατί είχα ήδη μάσκα για τη λιπαρότητα όποτε δεν χρειαζόταν να δοκιμάσω κάποια από τις άλλες δύο που βγάζει η Loreal. Κατά τη γνώμη μου είναι μια αδιάφορη μάσκα, στο δικό μου δέρμα δεν έδωσε καμία λάμψη το μόνο που κατάφερε ήταν να το κάνει πιο ξηρό. Γι' αυτό που υπόσχεται απογοητεύτηκα, έχω δοκιμάσει πολύ καλύτερες.


Radiant Professional Brow Definer Fix & Color
Όταν αγόρασα αυτή τη μάσκαρα φρυδιών μόλις μου είχε τελειώσει το Benefit Gimme Brow, το οποίο αν και λατρεύω είναι πανάκριβο, οπότε είπα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο από τη Radiant μιας και κοστίζει σχεδόν το 1/3 από αυτό της Benefit. Εμφανισιακά μοιάζει σε πολλά με το Gimme Brow, το μικροσκοπικό βουρτσάκι αλλά και η απόχρωση του, όμως δεν μπορούσα να πέσω πιο έξω. Σε αντίθεση με το Gimme Brow, αυτό απλά ζωγραφίζει τα φρύδια αντί να  τα κάνει αν δείχνουν πιο γεμάτα και φυσικά. Όμως το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι μεταφέρεται παντού, ενώ δεν είχα ακουμπήσει τα φρύδια μου μετ'α απο δύο ώρες όταν κοίταξα στον καθρέφτη το προϊόν είχε μεταφερθεί στο κέντρο των φρυδιών μου και έδειχνα σαν είχα monobrow! Με εκπλήσσει το γεγονός ότι στην συσκευασία του προϊόντος αναγράφει waterproof, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Δεν πρόκειται ποτέ να απαρνηθώ το πολυαγαπημένο μου Gimme Brow και ας κοστίζει μια περιουσία. 


Catrice Camouflage Cream
Το συγκεκριμένο concealer είναι πολύ διάσημο στην beauty κοινότητα εδώ και χρόνια, ένας σημαντικός λόγος είναι η πολύ χαμηλή τιμή του και το γεγονός ότι είναι dupe του Mac Studio Finish. Aυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο το αγόρασα, χρειαζόμουν ένα καλυπτικό concealer για τα περιστασιακά σπυράκια που βγάζω και μιας που μόλις μου είχε τελειώσει το Studio Finish είπα να μην ξαναδώσω 20 ευρώ για ένα concealer το οποίο θα χρησιμοποιώ μια στο τόσο. Καμία όμως σχέση με αυτό της Mac, μιας και δεν μπορώ να το απλώσω καθόλου, είναι τόσο ξηρό αφού με το ζόρι το βγάζω με το δάχτυλο μου από το βαζάκι. Άλλο ένα μειονέκτημα είναι η  απόχρωση που διάλεξα, η 025, η οποία αν και τότε ήταν η πιο σκούρα απόχρωση που έβγαζαν, είναι υπερβολικά ανοιχτή και κάνει διαφορά όταν το βάζω πάνω από foundation.


Ξέρω ότι μπορεί κάποια από αυτά τα προϊόντα να είναι τα αγαπημένα σας και να έχετε διαφορετική άποψη από εμένα, αλλά ο καθένας μας είναι διαφορετικός και αν κάτι δεν έκατσε καλά στο δικό μου δέρμα δεν σημαίνει ότι δεν θα κάτσει καλά και στο δικό σας. Εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα συγκεκριμένα προϊόντα θα ήθελα να μάθω ποια είναι η δικιά σας γνώμη γι' αυτά.

10 comments:

  1. Δεν εχω δοκιμασει κανενα απο αυτα.Απο την apivita εχω δοκιμασει την Αqua vita ειναι πολυ ελαφρια σε συσταση και δεν αφηνει κομματακια,ειναι πολυ καλη ενυδατικη στην προτηνω.Πολυ ωραιο ποστ:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εχω δοκιμασει την Aqua Vita στο παρελθον και συμφωνω, εχει πολυ ωραια συνθεση.

      Delete
  2. Vasiliki BillyGeneMarch 30, 2017 at 3:03 PM

    Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από την κρέμα της Apivita , το οποίο έλυσα βάζοντας λεπτή στρώση και αφήνοντας αρκετή ώρα να απορροφηθεί. Καμία σχέση με την Aqua Vita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σιγουρα καμια σχεση με την Aqua Vita, την ειχα στο παρελθον και εχει καλυτερη υφη, και μαλιστα απλωνεται ευκολα στο δερμα και δεν στεγνωνει, ενω με τη Bee Radiant ειχα αυτο το προβλημα στεγνωνε πριν ακομα προλαβω να την απλωσω.

      Delete
  3. Εχω δοκιμασει την κρεμα της Apivita και δεν ειχα κανενα προβλημα μου αρεσε παρα πολυ εστρωνε πολυ καλα στο δερμα μου και η μυρωδια της ειναι υπεροχη!Το θεμα με τα κομματακια το ειχα με την αντιστοιχη κρεμα ματιων και αυτο γτ χρειαζεται πολυ μικρη ποσοστητα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εχω προσεξει οτι αυτη τη κρεμα ή θα την αγαπησεις ή θα τη μισησεις.

      Delete
  4. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά, αλλά σκεφτόμουν να αγοράσω το concealer από Catrice. Πολύ ωραία ανάρτηση :)

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
  5. Έχω κι εγώ χρησιμοποιήσει το Camouflage της Catrice. Αρχικά το πήρα για να το δοκιμάσω για την περιοχή των ματιών, μαύρους κύκλους κλπ. Παρόλα αυτά δεν με βόλεψε καθόλου εκεί επειδή έμπαινε στις λεπτές γραμμές και φαινόταν πολύ βαρύ το αποτέλεσμα. Κατέληξα να το χρησιμοποιώ μόνο καλοκαίρι που μαλακώνει λίγο λόγω θερμοκρασίας κι αυτό μόνο πάνω από σπυράκια και κοκκινίλες καθώς είναι πολύ καλυπτικό. Δώστου μία δεύτερη ευκαιρία τώρα που ζεσταίνει ο καιρός σε μία διαφορετική απόχρωση.

    Σε περιμένω κι εγώ στο blog μου για ανταλλαγή απόψεων.
    https://beautyproject-elinachris.blogspot.gr
    Φιλιά :)

    ReplyDelete
  6. To camouflage δεν μας ξετρέλανε, θα συμφωνήσουμε μαζί σου. Είχαμε μπει στον πειρασμό να δοκιμάσουμε τη Bee Radiant επίσης, αλλά ευτυχώς μας κέρδισε η Aqua Vita. Η μασκούλα από τη L'Oreal όμως μας άρεσε αρκετά αν και πάλι προτιμάμε την πράσινη. Πολύ όμορφο post! xoxo

    ReplyDelete