Monday, June 22, 2015

Benefit Roller Lash Mascara Review.


Πρόσφατα συνειδητοποίησα πως δεν έχω γράψει ένα review post για μάσκαρα εδώ και οχτώ μήνες! Οπότε μιας και αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ μια πολύ διάσημη μάσκαρα, την Benefit Roller Lash, σκέφτηκα πως είναι ευκαιρία να σας πω τα πάντα για αυτήν καθώς και για το ποια είναι η ολοκληρωμένη μου άποψη. 

Να πω την αλήθεια στην αρχή δεν μου άρεσε και πολύ γιατί δεν είχα μάθει πως ακριβώς λειτουργεί. Μου πήρε κάμποσο καιρό να μάθω να την χρησιμοποιώ σωστά, και μπορώ να πω πως είναι μια μάσκαρα που θέλει υπομονή. Όσο περισσότερο χτίζεις τις βλεφαρίδες σου με το βουρτσάκι της, το αποτέλεσμα γίνεται όλο και καλύτερο.


Δυστυχώς στις δικές μου βλεφαρίδες δεν δίνει καθόλου όγκο, αλλά για κάποια που η φύση την προίκισε με πλούσιες βλεφαρίδες, το αποτέλεσμα θα είναι απλά τέλειο. Μου δίνει όμως αρκετό μήκος, και το καλύτερο απ’ όλα, τις κρατάει καμπυλωτές για ώρες. Αν και ισχυρίζεται ότι δεν χρειάζεσαι ειδικό ψαλιδάκι για βλεφαρίδες, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο όταν το χρησιμοποιώ, αλλά σε αυτό όμως μπορεί να φταίει και το ότι έχω σούπερ ίσιες βλεφαρίδες. Εδώ σας έχω και μια φωτό με το πως δείχνει στις βλεφαρίδες μου αφού πρώτα τις γύρισα με ψαλιδάκι:


Αν και γενικά δεν συμπαθώ τα πλαστικά βουρτσάκια, το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ γιατί είναι μικρό και καμπυλωτό, και ταιριάζει τέλεια στο σχήμα αλλά και στο μέγεθος των ματιών μου. Στα θετικά της επίσης είναι ότι δεν αφήνει τις βλεφαρίδες μου σκληρές και βαριές όπως έκανε η άλλη, πολύ διάσημη, μάσκαρα της Benefit, η Theyre Real, η οποία μου άφηνε τις βλεφαρίδες μου πολύ σκληρές σε βαθμό να πονάνε. Η Roller Lash έχει πολύ καλή σύσταση, είναι αρκετά μαύρη και δεν με δυσκόλεψε ποτέ στο να την αφαιρέσω.

Σας συμπέρασμα βγάζω ότι είναι μια πολύ καλή μάσκαρα, με φοβερή ποιότητα και είναι για τις κοπέλες που προτιμάνε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες τους. Η τιμής της είναι στα 27 ευρώ, αρκετά τσιμπημένη το ξέρω, αλλά μπορείτε να την βρείτε αρκετά συχνά στα Sephora με έκπτωση.

Εσύ την έχεις δοκιμάσει? Ποια είναι η γνώμη σου?




2 comments:

  1. Έχουμε το ίδιο είδος βλεφαρίδας! Ποια θα έλεγες ότι είναι η καλύτερη μάσκαρα που έχεις δοκιμάσει?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εως τωρα οι 2 καλυτερες που εχω δοκιμασει ειναι η Sephora Lash Plumper (την οποια μαλιστα ξαναγορασα προσφατα) και η Seventeen The Stylist, για τις οποιες εχω κανει και reviews στο παρελθον. Να σου πω ομως οτι αγαπαω την Lash Plumper λιγο παραπανω απο την The Stylist :)

      Delete