Tuesday, June 2, 2015

May Favorites.


Καλό μήνα, και επίσημα πια, καλό καλοκαίρι σε όλους! Ήρθε και πάλι η στιγμή να μιλήσουμε για τα αγαπημένα του προηγούμενου μήνα, και μπορώ να πω πως λόγω του άστατου καιρού, ο Μάιος ήταν κάπως περίεργος. Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα και αγάπησα περισσότερο ήταν λίγα και καλά, και σίγουρα θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ όλο το καλοκαίρι. Τα πιο πολλά από αυτά είναι πρόσφατες αγορές και να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι θα μου άρεσαν τόσο πολύ. Ας πάμε όμως να τα δούμε ένα-ένα. 

Για την περιποίηση του προσώπου μου λάτρεψα την ολοκαίνουργια ενυδατική προσώπου του Korres Κρέμα Ενυδάτωσης με Άνθη Αμυγδαλιάς για λιπαρές επιδερμίδες. Για αρκετό καιρό έψαχνα μια ενυδατική που να είναι κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες αλλά να μην έχει στεγνή υφή όπως επίσης και να μην ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα μου, και μπορώ να πω πως η συγκεκριμένη πληροί όλες μου τις ανάγκες. Όσον αφορά την προστασία του προσώπου από τον ήλιο, όταν ζεις στην Ελλάδα το αντηλιακό είναι must από τους πρώτους κιόλας μήνες της άνοιξης. Το δικό μου όμως πρόβλημα είναι ότι γενικά το δέρμα μου αντιδράει άσχημα στα αντηλιακά γιατί φράζουν τους πόρους μου με αποτέλεσμα να βγάζω σπυράκια, αυτός είναι και ο λόγος που συνέχεια δοκιμάζω καινούργια. Τον περασμένο μήνα στο Glowbox Μαΐου βρήκα αυτό το μικρούλι Fresh Line Hephaestus Face Emulsion αντηλιακό με SPF15, και να πω την αλήθεια το ευχαριστήθηκα πολύ. Είναι ότι πρέπει για το λιπαρό μου δέρμα, λειτουργεί τέλεια ως βάση του μακιγιάζ, και το καλύτερο από όλα είναι η μυρωδιά του, μυρίζει σαν καρύδα και αμέσως το μυαλό μου ταξιδεύει σε αμμουδιές και παραλίες!


Τελευταίο προϊόν περιποίησης προσώπου το οποίο πραγματικά αγάπησα τον περασμένο μήνα, είναι το Gel ήπιας απολέπισης με βερίκοκο της Apivita, για το οποίο σας μίλησα στο τελευταίο empties post εδώ. Επιτέλους μετά από πολύ καιρό βρήκα ένα scrub προσώπου που να μου αρέσει, διότι αν στο θέμα «scrub» είμαι αρκετά παράξενη. Θέλω να έχει την τέλεια σύσταση, με τους τέλειους κόκκους, να μην είναι πολύ σκληρό αλλά ούτε και πολύ απαλό, και να αφήνει το δέρμα μου σούπερ μαλακό. Ζητάω πολλά? I dont think so. Αλλά νομίζω πως η αναζήτηση επιτέλους τελείωσε, και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως το συγκεκριμένο scrub είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Μην γελαστείτε όμως από την ονομασία «ήπιας απολέπισης», για μένα είναι αρκετά δυνατό και το χρησιμοποιώ μόνο 2 φορές την εβδομάδα.

Συνεχίζω με μακιγιάζ, και η Tea Tree Flawless BB Cream από τα The Body Shop είναι αυτή ακριβώς που έψαχνα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Για καιρό χρησιμοποιούσα την BB της Garnier αλλά για τώρα το καλοκαίρι έψαχνα μια BB cream που να μου δίνει λιγότερη κάλυψη και πιο φρέσκο look, και η Tea Tree BB cream μου δίνει ακριβώς αυτά που ζητούσα. Το καλύτερο από όλα είναι ότι ελέγχει πολύ καλά τη λιπαρότητα, καλύτερα από κάθε άλλη BB cream που έχω δοκιμάσει, και έτσι κατά την διάρκεια της ημέρας δεν ανησυχώ μήπως πρέπει να απλώσω πούδρα στο πρόσωπο μου.

Τελευταίο αγαπημένο προϊόν για τον μήνα Μάη είναι το Tanya Burr Sparkling Dewdrops lip gloss, το οποίο φοράω σε καθημερινή βάση και ακόμα δεν το έχω βαρεθεί! Γενικά δεν φοράω συχνά lip glosses αλλά αν αγαπήσω ένα τότε θα είναι για πάντα. Το συγκεκριμένο έχει φοβερή, μη κολλώδης σύσταση, είναι ημιδιάφανο και δεν εξαφανίζεται αμέσως από τα χείλη. Η απόχρωση αυτή είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι, είναι ένα πανέμορφο απαλό ροζ-ροδακινί. Αν δεν έχετε δοκιμάσει τα συγκεκριμένα lip glosses θα σας έλεγα να δοκιμάσετε ένα οπωσδήποτε!


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον μήνα Μάη. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα? 

16 comments:

  1. Ωραία τα αγαπημένα σου Σοφάκι μου! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η ενυδατική του Κορρέ, τώρα που τελείωσα επιτέλους τη θεραπεία για την ακμή θα τη δοκιμάσω και εγώ! Φιλιά :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ειμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσει, θελω γνωμη οταν την δοκιμασεις!

      Delete
  2. Πολύ όμορφο post!! Το gel ήπιας απολέπισης από την Apivita απλά φανταστικό!! Φιλιά :)

    ReplyDelete
  3. Το απολεπιστικο μυριζει υπεροχα αλλα για μενα ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο αυτο με την ελια.Εχω αρκετα λιπαρη επιδερμιδα! Με εβαλες σε διλημμα τωρα γιατι σκεφτομουν να παρω την καινουργια ΒΒ της Vichy αλλα απ'όσο θυμαμαι και αυτη της The Body shop ειναι καλη! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το εχω δοκιμασει αυτο με την ελια και το βρισκω καπως δυνατο για το δερμα μου, και δεν μου αρεσει η μυρωδια του. Την BB της Vichy δεν την εχω δοκιμασει αν κ θελω πολυ να το κανω καποια στιγμη.

      Delete
  4. Θέλω πολύ να δοκιμάσω όλα τα προϊόντα φυσικά αλλά περισσότερο το lip gloss από Tanya Burr... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρεπει να το δοκιμασεις καποια στιγμη, ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι!

      Delete
  5. Αχχχ, αυτή η σειρά Ήφαιστος της Fresh Line μυρίζει ανεπανάληπτα!! Υπερ-λατρεύω την ενυδατική της Korres με άνθη αμυγδαλιάς, όπως και το scrub της Apivita με βερίκοκο, αν και το εναλλάσσω συνεχώς με αυτό με την ελιά! Ναι, μ'αρέσουν και τα δυό!! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχα ενα scrub ποτε δεν ειναι αρκετο!

      Delete
  6. Πολύ ωραία όλα και πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου όπως πάντα! Το gloss της Tanya burr από που το πήρες; υπάρχει στην Ελλάδα;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστω πολυ, να'σαι καλα! Δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα, το πηρα απο το feelunique.com με 8 ή 9 ευρω.

      Delete
  7. Πολυ ωραια ολα φαινονται, το scrub το λατρεψα και εγω θα το δεις και στα δικα μου αγαπημενα συμφωνω απολυτα με οτι ειπες γι αυτο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστω πολυ! Πολυ συντομα θα το αγορασω στην full συσκευασια οπως κ εσυ :)

      Delete
  8. το απολεπιστικό με το βερύκοκο είναι από τα 3 αγαπημένα μου. Μπορεί να το έχω αγοράσει και 4 φορές!

    ReplyDelete
  9. Μπορεί να μην έχουμε ίδιο τύπο επιδερμίδας όμως οι επιλογές σου είναι πολύ ωραίες! Το μόνο κοινό μας είναι ότι κι εγώ είμαι πολύ περίεργη στο θέμα της απολέπισης. :p

    ReplyDelete